Atomizeri

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
AgroRade Atomizeri Agromehanika vučeni 600-1000-1500 EN

Agromehanika vučeni atomizeri 600, 1000, 1500 L tip EN

agromehanika logo

Agromehanika vučeni traktorski atomizeri tipa 600, 1000 i 1500 L tip EN su savremene mašine koje su na osnovu iskustva i znanja konstruisane za zaštitu vočnjaka, vinograda i drugih poljoprivrednih površina. Uz svu dodatnu opremu koja se može nadograditi ovaj atomizer odgovara svim propisanim zahtevima koji važe u EU.

Šasija je napravljena od čelične konstrukcije sa Y spregom, što omogućava veću prilagodljivost na zahtevnijem terenu i trajniju upotrebu. Širina staze je prilagodjena na okretanje točkova.

Glavni rezervoar napravljen je od polietilena, takva izrada omogućava korisniku jednostavno održavanje, otpor na udarce i što je najvažnije moguća je reciklaža posude. U glavnom rezevoaru su ugrađene dve posude sa čistom vodom EN-tip (jedna posuda za pranje ruku, druga posuda za čišćenje mašine posle upotrebe).

Prečnik otvora za nalivanje je 42 cm, tako da je omogućeno brzo punjenje rezervoara i jednostavno čiščenje unutrašnjosti. Pored toga rezervoar ima ugradjenu litražnu skalu sa kojom vodimo kontrolu količine u glavnoj posudi.

Podešavanje količine i brzine izlaznog vazduha uz pomoć podešavajućeg ventilatora, smernik vazduha, precizno podešavanje pritiska, otpornost pumpe i dvojni keramični uložak omogućava korisniku uspešnu zaštitu vinograda, voćnjaka i drugih poljeprivrednih površina.

atomizeri vuceni tip EN slika 1

atomizeri vuceni tip EN slika 2

atomizeri vuceni tip EN slika 3

atomizeri vuceni tip EN slika 4

atomizeri vuceni tip EN slika 5

preuzeto sa www.agromehanika.eu

 

AGRORADE d.o.o.  Moše Pijade 48/9 Umčari Srbija  |  Tel/fax: +381 (0) 11 7874-013   |   Mob: +381 (0)63 359-361   |   email: agrorade@gmail.com